Onderhoud:

Het is heel belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Het maakt niet uit of je een gloednieuwe fiets of een iets oudere fiets hebt, een fiets heeft onderhoud nodig. In het DBC repareren we alle soorten en merken fietsen. Bijvoorbeeld stadsfietsen, e-bikes, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, ligfietsen en single speedfietsen. Heb je een ander soort of merk fiets dan ben je bij ons natuurlijk ook welkom!

Wij hebben gecertificeerde monteurs, die van alle markten thuis zijn. Hiervoor hebben wij een goed uitgeruste werkplaats met veel verschillende materialen en gereedschappen. Heb je geen tijd of moet je werken? Dan kun je bij ons een leenfiets meenemen en terwijl je aan het werk bent repareren wij je fiets. Aan het einde van je werkdag kun je dan je fiets weer komen ophalen.

Je kunt je fiets bij ons brengen voor een servicebeurt of voor reparatie.  We kunnen ook een grote onderhoudsbeurt of een winterbeurt op je fiets geven.

Onderhoud e-bike.

Bij een e-bike is het ook belangrijk om je fiets heel goed te onderhouden. Als je dit niet doet dan heeft je fiets een kortere levensduur.

In het DBC  zijn we gespecialiseerd in e-bikes. We hebben de geschikte apparatuur waarmee we alles kunnen controleren.

Onderhoud Sportfietsen.

Je sportfiets onderhouden is heel belangrijk, dit geldt voor alle soorten sportfietsen, zoals mountainbikes, racefietsen, cyclocross-  en ook de fixed gearfietsen.

In het DBC  weten we natuurlijk alles op het gebied van dit soort fietsen. Heb je nieuwe onderdelen nodig voor je racefiets of heeft je sportfiets een onderhoudsbeurt nodig, dan ben je bij ons op de goede plek.

Bij Stipbike bieden ze weer de voorjaarsbeurten aan. Voor maar €99 onderhouden zij je racefiets, voordat het echte seizoen weer begint!

Studentenkorting

Wij begrijpen bij Stipbike dat je als student niet zo heel veel te besteden hebt. Daarom krijg je op vertoning van je studentenpas 10% korting op het onderhoud in onze werkplaats. Zo heb je voor een goedkope prijs een goede fiets en bespaar je ook nog geld!